Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendenfriesland.nl


  Helderzienden uit Friesland geven hulp
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Leane
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendenfriesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  Leane heeft het inzicht dat ik ook al vermoedde. Goed verwoord en me daarmee een hart onder de riem gestopt (of omgekeerd). Dank je wel.




Ervaring van Chris met helderziende Leane   Ervaring van Chris met helderziende Leane   Ervaring van Chris geplaatst op 11 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  Leane u komt altijd direct tot het punt. Je brengt mij wel tot rust. Bedankt Leane.




Ervaring van Patrick met helderziende Leane   Ervaring van Patrick met helderziende Leane   Ervaring van Patrick geplaatst op 8 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  Super bedankt. Heel fijn met u gesproken te hebben.




Ervaring van Mel met helderziende Leane   Ervaring van Mel met helderziende Leane   Ervaring van Mel geplaatst op 13 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  Leane, je stelde mij een vraag en ik wist het antwoord niet. Je vertelde eerlijk wat je aanvoelde bij het bekijken van een foto en nadien besefte ik pas dat je er knal opzat. Al wat je zei klopte en alle puzzelstukjes vielen op de juiste plekje. Wouw dank je, wat ben jij goed zeg .




Ervaring van A. met helderziende Leane   Ervaring van A. met helderziende Leane   Ervaring van A. geplaatst op 3 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  Bedankt voor de steun die je me gaf je bent een hele lieve vrouw tot snel monique.




Ervaring van Monique met helderziende Leane   Ervaring van Monique met helderziende Leane   Ervaring van Monique geplaatst op 10 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  Ooo wat bent u lief en u zegt RAKE dingen. U begint direct te vertellen over zakem die u niet kan weten. PRACHTIG. Ik ben blij dat ik u gesproken heb. Veel beterschap voor uw verkoudheid en wij spreken elkaar weer. Veel liefde gewenst en geluk. super MOOIE gave. WAUW Liefs.




Ervaring van Hoop met helderziende Leane   Ervaring van Hoop met helderziende Leane   Ervaring van Hoop geplaatst op 31 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  Duidelijk antwoord wat rust geeft.




Ervaring van saskia met helderziende Leane   Ervaring van saskia met helderziende Leane   Ervaring van saskia geplaatst op 10 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  leane
Ik ben zo blij met jou contact genomen te hebben je bent zeer sterk. je weet precies die antwoorden te geven waar ik even mee verder kan. Je hebt ook van die leuke tips waarbij ik wat kan ontspannen.
Ik ben erg blij met u Leane je ziet allemaal heel helder. tot de volgende keer ik bel je beslist nog terug.xxxx.




Ervaring van Patrick met helderziende Leane   Ervaring van Patrick met helderziende Leane   Ervaring van Patrick geplaatst op 26 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  Wow wat een super goed inlevingsvermogen. dank je wel, jouw voorspellingen heb ik eerder gehoord.




Ervaring van S met helderziende Leane   Ervaring van S met helderziende Leane   Ervaring van S geplaatst op 18 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  Ik heb u afgelopen vrijdag gebeld omdat ik bezig was met iets op financiel gebied. Ik vroeg u of het door ging. U gaf aan dat het zeker zou lukken maar de persoon in kwestie bezig was het met de bank te regelen. U zei me te wachten om die persoon te bellen of het nog door zou gaan. Nou ik had u nog geen uur opgehangen en diegene nam contact met mij op. Het is gelukt. Geloof er helemaal in dat de tweede voorspelling die u deed zeker uit komt.




Ervaring van Jen met helderziende Leane   Ervaring van Jen met helderziende Leane   Ervaring van Jen geplaatst op 8 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  Leane heeft mij aangenaam verrast. zij antwoord snel en correrct en weet dingen te zeggen die mij aangenaam verassen. aanrader.




Ervaring van Marc met helderziende Leane   Ervaring van Marc met helderziende Leane   Ervaring van Marc geplaatst op 22 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  leane je bent echt iemand die goed kan luisteren. Telkens ik je gesproken heb voel ik de rust weer tot mij komen. Dank u Leane.




Ervaring van denise met helderziende Leane   Ervaring van denise met helderziende Leane   Ervaring van denise geplaatst op 16 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  leane is heel oprecht en weet waar ze over spreekt. ze geeft ook wel goede inzichten. ze is heel sterk in het interpreteren van vragen.




Ervaring van anoniem met helderziende Leane   Ervaring van anoniem met helderziende Leane   Ervaring van anoniem geplaatst op 29 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  Leane is heel goed in wat ze doet.
heel duidelijk en voor mij bevestigend.
ze zat er goed op.
aan te raden
R.




Ervaring van rafael met helderziende Leane   Ervaring van rafael met helderziende Leane   Ervaring van rafael geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  Leane heeft mij weer moed gegeven voor de toekomst. Bedankt.




Ervaring van Adrienne met helderziende Leane   Ervaring van Adrienne met helderziende Leane   Ervaring van Adrienne geplaatst op 21 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  Bedankt lieve dame voor het luisterend oor en het hoopgevend consult. Ik heb weer terug wat moed om door te gaan. Xxxx.




Ervaring van Iris met helderziende Leane   Ervaring van Iris met helderziende Leane   Ervaring van Iris geplaatst op 5 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  vanmiddag consult gehad van Leane, wat een geweldige vrouw. zij vertelde mij dingen die zij niet kon weten bv over mijn rugklachten. Ze rekt geen tijd, komt meteen terzake. Ik ga haar zeker weer contacteren. Bedankt en veel liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Leane   Ervaring van Anoniem met helderziende Leane   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  Beste Leane, wat een fijn en verhelderend gesprek. U zag goed wat er speelde en wist dat helder te verwoorden. Je begreep de diepere lagen, en gaf mij hierin een stukje transparantie en klankbord. Door je woorden kan ik beter plaatsen wat er aan de hand is. Hartverwarmend en een steunend open gesprek. Zeker aan te bevelen!.




Ervaring van anoniem met helderziende Leane   Ervaring van anoniem met helderziende Leane   Ervaring van anoniem geplaatst op 11 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  Beknopt consult waarin precies naar voren kwam wat er speelt. Heel goed gezien.




Ervaring van Anoniem met helderziende Leane   Ervaring van Anoniem met helderziende Leane   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  Een lieve vrouw die open en eerlijk is over gebeurtenissen uit je leven.
Dank voor het fijne gesprek.




Ervaring van lies met helderziende Leane   Ervaring van lies met helderziende Leane   Ervaring van lies geplaatst op 10 mei 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  Leane draait niet rond de pot is correct zeker een aanrader om haar te bellen.




Ervaring van francine met helderziende Leane   Ervaring van francine met helderziende Leane   Ervaring van francine geplaatst op 7 mei 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  Leane

bedankt voor de juiste consulten i.v.m. woonst.
Je bent heel goed medium.




Ervaring van francine met helderziende Leane   Ervaring van francine met helderziende Leane   Ervaring van francine geplaatst op 26 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  Leane ik ben erg tevreden dat ik met u heb kunnen spreken het was een hele verheldering u hebt mij goed kunnen helpen..Bedankt lieve Leane




Ervaring van Magda met helderziende Leane   Ervaring van Magda met helderziende Leane   Ervaring van Magda geplaatst op 17 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  dank u wel Leane ik ga zeker het wat loslaten , ik heb er vertrouwen in :)




Ervaring van christel met helderziende Leane   Ervaring van christel met helderziende Leane   Ervaring van christel geplaatst op 6 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  lieve leane
dank je dat je me altijd rust geef en dingen bevestig wat ik al weet
laten we hopen dat die dingen die je zeg ook eindelijk snel gaan uitkomen
warme groet
yolanda




Ervaring van yolanda met helderziende Leane   Ervaring van yolanda met helderziende Leane   Ervaring van yolanda geplaatst op 22 maart 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  lieve Leane

kom je even heel mooie en liefdevolle kerst gewenst en heel veel geluk liefde wijsheid kracht en licht voor de volgende jaren...

dank je dat je er voor me bent als ik je nodig heb

liefdevolle groetjes

yolanda




Ervaring van yolanda met helderziende Leane   Ervaring van yolanda met helderziende Leane   Ervaring van yolanda geplaatst op 25 december 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  lieve Leane
Soms heb ik het zo moeilijk . Ik heb je al vaker gebeld, je kan mij zo goed begrijpen. Het doet deugd om dan met u te kunnen praten. Je hebt mij ook al mooie inzichten gegeven waar ik heel graag gebruik van maak. Bedankt lieve Leane tot gauw




Ervaring van mieke met helderziende Leane   Ervaring van mieke met helderziende Leane   Ervaring van mieke geplaatst op 16 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  lieve Leanne

Blij dat je weer vakantie heb gehad en er weer voor me bent.

Je bevestigd altyd wat ik zelf voel of denk dat
geeft me altyd rust en vertrouwen.

lieve groetjes en tot de volgende keer

yolanda




Ervaring van yolanda met helderziende Leane   Ervaring van yolanda met helderziende Leane   Ervaring van yolanda geplaatst op 26 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  Geweldig! Bedankt! Ik ga goed slapen




Ervaring van Lies met helderziende Leane   Ervaring van Lies met helderziende Leane   Ervaring van Lies geplaatst op 6 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  Leane,

Volgens mij heb ik een probleem met mijn telefoon. U bent echt prachtig. Bedankt voor het korte gesprek, ik bel jou zeker na mijn vakantie.

Warme groetjesss,
xxx A.




Ervaring van Alsina met helderziende Leane   Ervaring van Alsina met helderziende Leane   Ervaring van Alsina geplaatst op 18 juni 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  Hallo Leane,
Ik heb je nog maar een keer gesproken, je
vertelt mij dingen die mij eigenlijk persoonlijk aangaan , ik stond versteld dat je dit zo maar weet. Mooie fijn reading je hoort vast nog van mij. Bedankt Leane




Ervaring van koen met helderziende Leane   Ervaring van koen met helderziende Leane   Ervaring van koen geplaatst op 11 juni 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  hartelijke dank ,je hebt we weer eens gerust gesteld, keer op keer ,er zijn ook al verschillende dingen uitgekomen waar ik echt versteld van ben je hoort nog zeker van mij




Ervaring van brenda met helderziende Leane   Ervaring van brenda met helderziende Leane   Ervaring van brenda geplaatst op 29 mei 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  Lieve Leane, dank u voor de 2 gesprekken van zojuist. U wist me veel te vertellen uit uzelf over de hele situatie.
En alles wat u zei, klopt. De toekomst moet ik nog even afwachten. Als het uitkomt, dan laat ik het weten.
Ik wil u van harte bedanken voor uw geduld. Ik was gestrest, maar u bleef heel liefdevol en begripvol.
Ik wil nu alles even los laten, maar u hoort nog ongetwijfeld van me. Ik kan u van harte aanbevelen!




Ervaring van s met helderziende Leane   Ervaring van s met helderziende Leane   Ervaring van s geplaatst op 18 april 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  bel je regelmatig , er is al veel uitgekomen keer op keer verast je mij je bent een kei in je voorspeellingen en inzichten bedankt ,je hoor zeker nog van mij katie




Ervaring van katij met helderziende Leane   Ervaring van katij met helderziende Leane   Ervaring van katij geplaatst op 17 april 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leane
  Ervaring met helderziende Leane
  eeje bent echt steen goed hartelijke dank daarvoor ,je hebt me zeer goed geholpen en er zijn al bepaalde feiten uitgekomen je hoor nog van mij lieve




Ervaring van lieve met helderziende Leane   Ervaring van lieve met helderziende Leane   Ervaring van lieve geplaatst op 19 maart 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendenfriesland.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendenfriesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendenfriesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendenfriesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden